دانلود پاورپوینت مشکلات تغذیه ای در کودکان و نوزادان

menuordersearch
ppt-shop.ir
سبد خرید شما خالی است !
تومان
سبد خرید
دانلود پاورپوینت مشکلات تغذیه ای در کودکان و نوزادان
 سوء تغذیه پروتئین-انرژی
 حساسیت
رومینیشن
 ریکتز
...
(0)
(0)

دانلود پاورپوینت مشکلات تغذیه ای در کودکان و نوزادان

مشکلات تغذیه ای در کودکان

رنگ و مدل کالا
مشکلات تغذیه ای در کودکان
تعداد
+
_
عدد موجود
129,000 تومان

توضیح و ویژگی های مهم

سوالی دارید؟

برای مشاوره با شماره 09220315756 تماس بگیرید

81

5.9 مگابایت

قالب تخصصی پی پی تی شاپ

مشکلات تغذیه ای در نوزادان و کودکان
Nutritional Problems in Infants and Children

کواشیورکور و ماراسموس

کمبود پروتئین با ذخیره کافی کالری

شواهد نشان داده که اتیولوژی چند عاملی مطرح است مانند عوامل فرهنگی، روانی و عفونی

به زبان غنا لغت کواشیورکور به معنی بروز بیماری در کودک بزرگتر است.

سوءتغذیه ناشی از پروتئین و کالری

در جریان خشکسالی به خصوص در فرهنگ هایی که ابتدا افراد بالغ غذا را مصرف می‌کنند دیده می‌شود.

ماراسموس معمولا سندرومی از محرومیت جسمی و عاطفی است.

نوع سوم سوء تغذیه: کواشیور کور- ماراسموس، راشیتیسم یا ریکتز، ویتامین دی و ویتامین ث

درمان، پیشگیری، مراقبت ها، تدابیر پرستاری

مرحله حاد یا مرحله ی اولیه: که مربوط به 2 تا 10 روز اول می‌شود که شامل مایع رسانی خوراکی، کنترل اسهال و انگل های گوارشی، پیشگیری از هیپوگلیسمی و هیپوترمی و سپس کنترل غذایی است.

مرحله بهبودی یا نوتوانی: (6-2) هفته، که شامل افزایش مصرف غذا و وزن است.

مرحله پیگیری: که به مراقبت پس از ترخیص فرد تمرکز دارد و به صورت سرپایی درمان می‌شود (افزودن وزن، فراهم کردن تحریکات تکاملی و ارزیابی کمبودها در ابعاد شناختی و حرکتی).

حساسیت غذایی، آلرژی غذایی، عدم تحمل، منابع غذایی هایپر آلرژیک، سندرم حساسیت دهانی، حساسیت به شیر گاو

فرمولای سویا جهت پیشگیری از بروز حساسیت غذایی توصیه نمی‌شود.

مواد مکمل غذا نباید پس از شش ماهگی شروع گردد.

فرمولای هیدرولیزه ممکن است برای شیرخواران در معرض خطر از نظر پیشگیری یا تعدیل حساسیت غذایی استفاده گردد.

کودکان را باید علیه MMR ,MMRV حتی در صورت حساسیت به تخم مرغ واکسینه کرد.

بیماران با واکنش های شدید حساسیت به تخم مرغ نباید واکسن آنفولانزا را بدون مشورت پزشک تزریق نمایند.

آلرژی با زمینه ی ارثی، آتوپی اتلاق می‌شود.

اپی نفرین و اپی پن، عدم تحمل لاکتوز، تست تنفسی هیدروژن،تست PH و محتوی گلوکز مدفوع

اکثر کودکان حساسیت غذایی نسبت به شیر و تخم مرغ را با گذشت زمان از دست می‌دهند.

50 درصد از شیرخوارانی که شیر گاو را تحمل نمی‌کنند، معمولا در سن 5 3 سالگی می‌توانند آن را تحمل کنند.

تقریبا 60 درصد از شیرخوارانی که نسبت به شیر گاو حساسیت دارند، 25 درصد حساسیت خود را تا دهه دوم زندگی حفظ کرده و 35 درصد حساسیت های غذایی دیگر پیدا می‌کنند.

آلرژن ها مثل بادام زمینی، در مقایسه با آلرژن های دیگر غذایی به سادگی رفع نمی‌شود.

کرانیوتاپس، راشییتک رزاری، ناودان هاریسون، قفسه سینه کبوتری، کیفوز، لوردوز، اسکولیوز، اسکوربوت، اسید فولیک، اسکوربوتیک رزاری، پارالیز کاذب، برجسته شدن قضروف دنده ها

منابع ویتامین c

برگشت غذا(Regurgitation): برگشت غذای هضم نشده از معده است و معمولا توام با آروغ زدن است.

تف کردن(spitting up): ریزش فرمولای بلع نشده از دهان شیرخوار بلافاصله بعد از تغذیه

دل درد حمله ای (قولنج)، نشخوار کردنی یا Rumination

نارسایی رشد Failure to Thrive (FTT)

منبع:
پرستاری کودکان ویلی ونگ

نمودار تغییر قیمت
خانهورود به حساب کاربریآخرین تراکنش هاسبد خرید

09220315756

جستجو
logo-samandehi
چگونه می‌تونم کمکتون کنم؟
سلام وقت بخیر